Over ons

Op onze vorige locatie waren we na 10 seizoenen uit ons jasje gegroeid. Dus, op zoek naar een nieuw pand ! Ondanks dat we niet heel veel wensen hadden, waren in Lemmer blijven, aan ’t water zitten, een showroom met buiten terrein en een aparte werkplaats wel een eis. Het is Vuurtorenweg 18 geworden. Dat was maar een klein stukje verhuizen met heel veel werk.

Bekijk ons bedrijf van binnen

Twee bedrijfsnamen

Inmiddels zijn sinds begin 2016 onze twee bedrijfsnamen gebundeld tot één: TenderCenter B.V. Boatcity en TenderCenter worden beide gebruikt. Onze websites www.Boatcity.nl en www.TenderCenter.nl zijn gebundeld en samen gebracht in de zelfde website.
In de loop der jaren hebben we ons scala aan boten uitgebreid met sloepen en tenders. In 2016 zijn we Zar Mini dealer geworden. Dit hoogwaardige Italiaanse opblaasboot merk maakt Dingy’s en Ribs in alle mogelijke uitvoeringen en maten.
Voor 2017 hebben we ons programma uitgebreid met Belua ribs.
Voor 2018 hebben we weer een toevoeging aan ons programma: We zijn uw importeur en leverancier geworden voor Cruisers Sports en Performance. We waren al importeur van de Cruisers Yachts en hebben hier nu ook de Cruisers Sports aan toegevoerd. de eerste boten komen in Juli 2017 binnen. Hiernaast kunnen we u met enige trots melden dat we uw importeur en leverancier zijn geworden voor Performance. De Italiaanse sportboot onder de sportboten ! De eerste Performance, een 901,  komt eind van dit seizoen bij ons binnen !
Op dit moment zijn we dus leverancier van: Cobalt, Cruisers Yachts, Cruisers Sports, Scout, Performance, diverse merken sloepen en diverse merken opblaasboten. Naast de boten leveren we u ook Honda en Suzuki buiten boord motoren.